Джипът Рейндж Ровър, с който 21- годишният  катастрофира на бул.

...
Джипът Рейндж Ровър, с който 21- годишният  катастрофира на бул.
Коментари Харесай

Собственикът на джипа, погребал двама в Пловдив: Колата е дадена под наем

Джипът " Рейндж Ровър ", с който 21- годишният  катастрофира на бул. " Руски " и почина намясто, дружно със спътницата си Теодора Николова, е благосъстоятелност на столичната компания " Хиксгруп ". Тя е благосъстоятелност на Денис Янчев, с когото  се свърза по телефона. 

" От вас узнавам за случая. Дори не знам за кой автомобил става дума ", разяснява Янчев. След като му беше обявен номерът на колата, предприемачът съобщи, че обхватът е даден чартърен. Той посочи, че колата е модел 2019 година и е в чудесно техническо положение. Отказа да разяснява размера на месечния наем, защото " изискванията за всеки клиент били характерни ". 

На този стадий от полицията не са го търсили. 

В тежката злополука постараха още двама млади пловдивчани - Иван П. и Николета У. на 22 години. Те дружно с пожарникаря Димитър Галчев, потърпевш при интервенцията по изваждането на ранените, са настанени в КАИЛ в УМБАЛ " Свети Георги ". Състоянието и на тримата е тежко, те са с голям брой фрактури. 

Катастрофата е една от най- тежките, станали на територията на Пловдив през последните години. Водачът на джипа се е движел с близо 200 км/час и 50 метра преди кръстовището със " Шести септември ", посока Герджика колата е поднесла, врязала се е в разграничителната мантинела, отсякла е две дървета и е блъснала трето. Булевардът остана затворен над 5 часа, защото елементи от разполовения джип, както и отломките от потрошените дървета имаше в радиус от 100 метра. 

По -късно на брифинг на прокуратурата и ОД Министерство на вътрешните работи, началникът на КАТ изнесе информация, че Екмекчиян има брошура от 3 години и има регистрирани 16 катастрофи, които не са тежки. Майката на Кристиан е чиновник на " Пътна полиция " и работи в отдел " Регистрации ". По непотвърдени данни, в автомобила са открити флакони с божествен газ, а наблюдаващият прокурор нито удостовери, нито отхвърли тази информация. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР